Over Otsi BV

OTSI bv vindt haar oorsprong in 1955. Als fabrikant van o.a. regenkleding en rijwielaccessoires (zoals fietstassen, kettingkasten en jasbeschermers) opende dhr. G. Otten op 1 april dat jaar in Silvolde de deuren van Otsi bv. Specialisatie maakte het noodzakelijk in latere tijden de twee laatstgenoemde artikelen te laten vallen.

Na een reeks van verhuizingen, door de groei van de onderneming, opereert Otsi bv nu sinds 1996 in Doetinchem aan de Edisonstraat 98. Met deze nieuwbouw zou een nieuwe verhuizing tot het verleden horen, dacht men. Toch werd de firma al snel, door het uitbreiden van het assortiment, gedwongen opslagruimte bij te huren. Dit resulteerde eind 2005 tot de overname van het pand van de “buurman”. Met deze uitbreiding beschikt Otsi nu over een oppervlakte van ca. 8.500 m².

Vanuit Doetinchem worden productie-units in diverse landen aangestuurd. Gelijktijdig proberen we klanten door heel Europa en verder naar tevredenheid te bedienen. Eigen ontwerpers dragen zorg voor de innovatie van collectionele en customer made producten.

Otsi bv aan de Edisonstraat in Doetinchem